Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η πρόσληψη του Ιταλού προπονητή μας στην ομάδα μας την ΑΕΠ Κοζάνης.

Πολλά μέσα, επικοινώνησαν με τα γραφεία της ομάδας μας, ζητώντας την επαφή με τον κ. Sena, με τον οποίο στη συνέχεια μίλησαν και δημοσίευσαν τις συνεντεύξεις τους.

Η έλευση προπονητή και μάλιστα με εμπειρία από ομάδες όπως η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ , για όσους πραγματικά ασχολούνται με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μόνο φυσιολογικό δεν είναι.

Σε ένα πολύ υποβαθμισμένο πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό, πόσο δε στην Γ Εθνική, που δυστυχώς κάθε χρόνο όλο και χειροτερεύει.

Η ΑΕΠ Κοζάνης όμως, δεν είναι ένα απλό Σωματείο, μιας μικρής επαρχιακής πόλης.

Είναι μια ομάδα, που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή. Καθώς οι διοικούντες της, έχουν δεκαετίες ενασχόλησης με το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, οι επαφές και το δίκτυο γνωριμιών τους, ξεπερνάει τα μικρά Ελληνικά σύνορα.

Η παρουσία και μόνο του διεθνούς Γιαπωνέζου διεθνή Μοριμότο, στο ξεκίνημα της ενασχόλησης, απασχόλησε ακόμα και το διεθνή τύπο.

Στη συνέχεια ήρθαν Τσέχοι ποδοσφαιριστές με εικόνες από Α Εθνικη της χώρας τους…που στην Κοζάνη δεν είχαν περάσει εδώ και δεκαετίες….

Με Τσέχο καταξιωμένο προπονητη, κατάφερε, μέσα σε 1,5 χρόνο ουσιαστικά, να δημιουργήσει ένα αξιόλογο συνόλο, να καταφέρει να γίνουν 2 μεταγραφές, επίσης…ιστορικές για το ανύπαρκτο κοζανίτικο ποδό σφαιρο.

Ο κ. Sena, με τις μεγάλες εμπειρίες που ήδη έχει με την ενασχόληση με νεαρά παιδιά, θα δώσει μια άλλη ώθηση στα ταλέντα μας.

Φιλοσοφία και στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, η ομάδα μας δεν έχει ο καμμία απολύτως πίεση και η σεζόν θα είναι ένα ακόμα μαγευτικό ταξίδι για όλους όσοι θα βρίσκονται δίπλα μας…